top of page

SOZE SALON
 

SOZE Kaffebar & Risteri lancerer i sensommeren 2020 et nyt kulturkoncept i Helios. Ambitionen er at lave  intimkoncerter eller andre kulturarrangementer med fællesspisning i - det vi selv mener er - Faaborgs smukkeste eventlokale på førstesalen i kulturhuset. 

Konceptet, som hedder SOZE SALON, er inspireret af gamle dages kaffesalon kultur, hvor man mødes om en særlig kulturel oplevelse, som man efterfølgende kan tale om - her over et måltid i fællesspisningens ånd og i selskab med kunstnerne selv.

Har du spørgsmål eller idéer til konceptet er du velkommen til at skrive til os på event@sozekaffe.dk

SOZE SALON Blum & Haugaard Trio.jpg

Blum og Haugaard Trio spiller til den første SOZE SALON
søndag d. 20. september kl. 16.

Arrangementet er en kombineret intimkoncert og fællesspisning.

 

Der er kun plads til i alt 30 gæster og selve koncerten starter kl. 16 på førstesalen i Helios Film- og Kulturhus, hvor der serveres kaffe og sødt. Bagefter er der fællesspisning i selve caféområdet i stueetagen til kl. ca. 19:30.
 

(Se menu og praktiske informationer længere nede på denne side)
 

En stor aften i mindre rammer med Blum og Haugaard Trio
 

Sangeren Helene Blum og violinisten Harald Haugaard har igennem de seneste år etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition. De er ikke ofte, de er hjemme i Faaborg, da deres medrivende musik bringer dem vidt omkring som nogle af landets mest efterspurgte kunstnere på den internationale musikscene.


Helene Blum har bjergtaget mange tilhørere over hele verden med sin klare stemme og rene inderlige udtryk. Som sanger tager hun udgangspunkt i århundrede gamle sange, som hun genopfinder i nutidige fortolkninger og blander elegant med nye sange, ofte sine egne. Gennem de seneste 20 år har Harald Haugaard etableret sig selv som en af Danmarks fineste violinister. I sit virtuose spil forener han det legende lette med det halsbrækkende udfordrende i en karakteristisk dyb og melankolsk tone. Med sig denne eftermiddag har de cellist Kirstine Elise Pedersen, hvis smukke klang og understemmer er det perfekte modspil til Blums sang og Haugaards spil.

Blum og Haugaard Trio optræder med både egne kompositioner og originale fortolkninger af gamle sange og instrumental-stykker fra den danske musikskat.

Læs mere om Blum og Haugaard på dette  link:  www.blumhaugaard.dk

Praktiske oplysninger, menu og tilmelding


Tid og sted:
Søndag d. 20. september 2020 kl. 16 – 19:30

SOZE Kaffebar & Risteri
Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg

Der er plads til i alt 30 gæster og selve koncerten starter kl. 16 på førstesalen i Helios Film- og Kulturhus, hvor der serveres kaffe og sødt. Koncerten forventes at vare ca. en time og bagefter er der fællesspisning i selskab med musikerne i selve caféområdet på SOZE i stueetagen til kl. ca. 19:30. 

Menu:
 

Til selve koncerten serveres:

 

SOZEs egen mørkristede økologiske mexico kaffe
eller Chaplon te med sødt. 

Til efterfølgende fællesspisning i selskab med musikerne serveres hovedret og dessert: 

Braiseret spoleben med grillede grøntsager og fynsk salsa,
hertil råmarinerede salater med en lille quiche. 

Gammeldags fynsk æblekage med flødeskum
og smørristet rasp. 

Billetprisen inkluderer desuden:

 

Et valgfrit glas vin, øl eller alkoholfri drik til hovedretten. 

(Veganske alternativer muligt - spørg blot ved bestilling)

Billetpris: 400 kr. (inkluderer entré og fællespisnings-menu)

Bestilling: Først-til-mølle på email: event@sozekaffe.dk
 

Bemærk at tilmelding først er gældende ved bekræftende email og forudbetaling at billetprisen via MobilePay, hvorefter elektroniske billetter fremsendes. 

Vi passer på hinanden: 
Dette arrangement er støttet af  "Kulturministeriets Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark” og afvikles under 

de på det pågældende tidspunkt gældende Covid-19 retningslinjer, som vi opfordrer alle gæster til følge nøje på www.sst.dk/da/corona

Vi glæder os til en fantastisk fælles oplevelse og håber I vil tage godt imod det nye SOZE Salon koncept! 

... ARRANGEMENTET ER UDSOLGT...

bottom of page