KAFFERISTERI
På SOZE rister vi bønner af egen import flere gange om ugen - lige her i caféen, så vejen fra bønne til din yndlingskaffe er så kort som mulig.
Til vores mikroristeri udvælger og tester vi selv de bedste bønner, som vi henter hjem fra udlandet - de fleste af dem økologiske.
Hver type bønne ristes for sig, med hver sin ristningsprofil, for at udvikle den bedste smag. Herefter bliver bønnerne ofte blandet og den endelige kaffe har sin store bredde i smagen.
Mange af vores stamkunder i caféen køber ofte bønner med hjem til eget forbrug - og hvis du ikke selv vil male, kan vi gøre det for dig, mens du venter.
BEHIND THE SCENES
Vores værdier på SOZE er helt nede på jorden: Vi tror på god service, bedre kvalitet og råvarer, der er økologiske og lokale, når det lader sig gøre - og det gør det heldigvis for det meste her i det sydfynske.
Vi elsker at se, når du går ind af døren, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan vores gæster bruger caféen på SOZE.
Hvis du vil se billedbeviser og dele dine egne SOZE-oplevelser, så følg os på de sociale medier.
Vi bliver så glade, når du tagger os
#SOZEKAFFE
#HELIOSBIOGRAFOGKULTURHUS
NATHAN BENSON
- EJER & KAFFERISTER
Jeg er født i USA og udannet kok i San Francisco på California Culinary Academy i 1996.
I 2018 overtog jeg caféen og kafferisteriet fra den tidligere indehaver Torben Vihrenfeldt, og jeg er stolt af at bygge videre på det gode produkt og den særlige stemning som altid kendetegner SOZE. Caféen og risteriet har en lang historie, der går tilbage til 2007 og startede i mindre lokaler ved Faaborgs historiske Den Voigtske Gaard før flytningen til Helios Biograf- og Kulturhus i 2017.
Hvis du skal have den lange historie, kan du fange mig i caféen.
Hvis du ikke lige støder ind i mig bag disken, så har caféen et fantastisk serviceminded friskt ungt team, der deler vores kerneværdier: De er allesammen lokale, men ikke helt økologiske!