top of page

BEHIND THE SCENES
 

Vores værdier på SOZE er helt nede på jorden: Vi tror på god service, bedre kvalitet og råvarer, der er økologiske og lokale, når det lader sig gøre - og det gør det heldigvis for det meste her i det sydfynske.

 

Vi elsker at se, når du går ind af døren, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan vores gæster bruger caféen på SOZE. 

Hvis du vil se billedbeviser og dele dine egne SOZE-oplevelser, så følg os på de sociale medier.

 

 

Vi bliver så glade, når du tagger os

 

#SOZEKAFFE

#HELIOSBIOGRAFOGKULTURHUS

NATHAN BENSON
- EJER & KAFFERISTER

 

Jeg er født i USA og udannet kok i San Francisco på California Culinary Academy i 1996.

 

Det er også mange år siden langt væk fra Faaborg, jeg mødte min sydfynske kone Julie Linn Milling. Vi landede på Fyn i 2005. Siden er der kommet et par børn til - og nu rister jeg kaffe!

I 2018 overtog jeg caféen og kafferisteriet fra den tidligere indehaver Torben Vihrenfeldt, og jeg er stolt af at bygge videre på det gode produkt og den særlige stemning som altid kendetegner SOZE.  Caféen og risteriet har en lang historie, der går tilbage til 2007 og startede i mindre lokaler ved Faaborgs historiske Den Voigtske Gaard før flytningen til Helios Biograf- og Kulturhus i 2017. 

Hvis du skal have den lange historie, kan du fange mig i caféen. 

Hvis du ikke lige støder ind i mig bag disken, så har caféen et fantastisk serviceminded friskt ungt team, der deler vores kerneværdier: De er allesammen lokale, men ikke helt økologiske! 

 

bottom of page